Saturday, 5 May 2012

Cepat nya masa berlalu....hurmmm

Assalamualaikum....

hurmm...td mcm malas nak hapdate apa2 kat blog ni..just log in...hi2 org2 dalam blog ni..semak2 kat shoutbox org..then logout...

tapi...

login balik...(muka tak malu)

rasa mcm nak taip someting je...

skrng ni dah bulan mei...lepas tu bulan jun...lepas tu..masokkan baju dalam luggage..then masok flite...teros fly balik umah...

mungkin..bunyi mcm best je dah boleh balik holiday...tapi bila pk balik...apa yg aku buat sepanjang kehidupan aku kat sini...means...stadi pun tah papa lagi (grrrr)..lagi sebulan nak final untuk 1st year ni.. 
"alah baru 1st year...lex arrr..ko ada banyak year lagi"

mmg la..baru 1st year,,tapi ini unibersiti...sentiasa di nilai ko punya performance...kalo ko main2 dari 1st year..apa ko igt ko boleh pulon kat final year nnt?? ~jgn mimpi lah~


exam final dah tak lama mana dah..kalo omputih kata "just around the corner"
"korner mana..aku ikot jln yg lurus je"(boleh penampo aku doplas dasss)


aku kena pulon ni..."PULON YOP PULON"..
asingment bertimbun...hadoi..........*pening..nak pitam*

k lah..tu je yg aku nak hapdate..tak de papa pun...mmg lari tajuk pun...haha...aku kan fail bab2 nak bagi nama entri ni haaa....

tp kan....

suka hati aku la....blog aku kan.....hahahahahahaha

p/s : kemarin photoshoot selendang n tudung syria..kalo berminat nak tgk gambar2 shawl tu..boleh tinggalkan jejak korang kat mana2 yg korang suka dalam blog ni...nnt i reply ek...^^





2 comments:

  1. semoga berjaya final exam..saya suka la blog akak

    ReplyDelete
  2. tenkiu^^..untuk mastura juga..smoga berjaya dalam kehidupan^^

    ReplyDelete

ASSALAMUALAIKUM..
YA AKHINA...
YA UKHTINA....