Tuesday, 22 May 2012

FiNaLLLLLL

SALAM N HI...

yesss...sekarang jam 1.43 pagi...yess pagi....atas tujuan apakah aku still dok jadi musang yg berjaga malam n tak qeti-qeti nak tidoq ni haaaa....?

actually, tinggal lagi 2 minggu untuk aku ke FINAL AKADEMIK FANTASIA.."terima kasih kepada peminat2 yang menyokong n tak henti2 mengundi saya..."---> saja nak melalot....aku melalot bila otak tgh ngeng ketika study....FAHAM? GET IT? OKEH...CONTINUE WRITING...EHHH SILAP...WRITING TU AKU..KORANG CONTINUE READING...


Mmg aku tipu...mana ada akademik fantasia lagi dah..haha...saja nak goreng hampa...hurmmm ( k fine! korang tak terasa di tipu pun kan?)


sebeno nye..tinggal lagi dua minggu aku nak ke final exam bagi 1st year aku kat unibersiti ni haaaa....so...inilah punca2 utama aku dok memusangkan diri....stay up la derrrr....nak cover semua topik bukannya mudah...perlukan pengorbanan masa tido tu....huh...


okeh tanggal 23 jun 2012..aku tiba di epot penang..tu je..k bai....


2 comments:

ASSALAMUALAIKUM..
YA AKHINA...
YA UKHTINA....