Sunday, 6 May 2012

Valuation VS otak ngeng....

Assalamualaikum......

kejap je hariini...entri pun tak de kaler2..

"OKEH..JUST NAK UCP TAHNIAH KAT JUNIOR SKOLAH AKAK DULU..SMKPP, COZ DAPAT MASOK U..DAPAT MASOK FORM 6..DAPAT MASOK MATRIK(yeahhh hope matrikulasi kedah,,,best).."

"HOPE JUGAK DAPAT JUMPA KORANG KAT SINI BILA KORANG NAK FURTHER DEGREE EKK^^"

okeh..tadi ada valuation...my mind was stuck there...ohhh no....what was im thinking about?...masa impromtu punya valuation tadi boleh kepala aku pk menda lain..serius aku tak leh tumpu..

situasi dia, seolah2 apa yg aku cakap tak sama seperti apa yg aku pk..aku pk menda lain means...fikiran aku melayang2 kat 1 artikel..

yap b4 the valuation td aku ada baca 1 artikel sebab nak ilangkan gugup...but, i was stuck there..i could not finished the article b4 the valuation..means baca tak abeh la...n artikel tu TERSANGAT LAH MENARIK..disebabkan aku belom habis baca artikel tu..so, akibatnya time valuation tu aku hnya memikirkan..

"what suppose the end of da article.."
"Was the man safe?"
"Was the man got injure"
"Why the man became so brave"
"Why the man do that"
"Why...why,,,"-->this thing really play in my head during the valuation...*sucksss*

Alhamdulillah...the valuation tak lah terok sgt...the lecturer still can smile n said : "GOOD! I LIKE IT..I CAN SEE U POINT..but..I THINK SOMETHING WENT WRONG WITH U TODAY..ARE U OKAY?"

me--> "errr....yahh im okay...justt...errr....so kay nevermind...thanks madam..."(dunnu what was my face looks alike...grrr)

moral of da story : plez dunot read any interesting story books or article, or watching any movies before the valuation except u can manage to finish it...


p/s :actually the article is written by someone yg penah hadir dalam hidup aku suatu tika dahulu..thas about it..=.=!

No comments:

Post a Comment

ASSALAMUALAIKUM..
YA AKHINA...
YA UKHTINA....